VIATGES MINORISA
EXCURSIONS I CIRCUÏTS PRODUCTE PROPI 

NOTES IMPORTANTS

1. Per les excursions d'1 dia caldrà fer dipòsit de 10 € per persona al moment de l'inscripció. En AQUEST moment quedarà assignat el vostre seient a l'autocar. En cas de no poder VIATJAR (per causa degudament justificada), l'import quedarà a l' 'agència per 1 propera Sortida. La resta de l'import del viatge haura d'estar abonat màxim 3 dies abans de la sortida. Si el client, 3 dies abans a la sortida no fa la resta del pagament, ni notifica l'agència l'impossibilitat de viatjar, perdrà l'import deixat en dipòsit. La no presentació a l'hora i lloc de sortida sense previ avís donara lloc a l'perdua total de l'import del viatge.
     2. No és considerarà feta cap reserva en ferm mentre l' 'agència no hagi rebut el dipòsit corresponent. Pels circuits serà necessari el 40% de l'import.
     3. En cas d'anul·lació de sortida per part de l'agència (per no arribar al mínim de viatgers PREVIST), l'agència retornarà al client a els imports dipositats. Pels circuits és notificarà l'anul·lació amb 8 dies d'antelació a la sortida, i pèls viatges d'1 dia ho podrà notificar fins 3 dies abans.
     4. Els precios dels viatges a forfait estan calculats per persona amb tots els serveis (entrades a recintes, visites, dinars, etc.). descrits com a inclosos. L' 'agència no reemborsarà cap import per serveis que el client no hagi utilitzat.
     5. Totes els sortides estan garantides amb 1 mínim de 25 persones.
     6. Per les excursions d'1 dia porteu inclosa al preu l'assegurança obligatòria del medi de transport que s'utilitzi. Us recomanem que dugueu la targeta sanitària, i el DNI.
     7. Per les excursions d'1 dia oferim la possibilitat de contractar 1 assegurança d'assistència en viatge. En AQUEST cas serà necessari que ens ho notifiqueu i feu efectiu l'import 3 dies abans a la sortida. Consulteu preus i condicions.
     8. Les dates de sortida d'excursions a fires, mercats o festivitats de caràcter anual o extraordinari (i gratuït) podin sofrir modificació per part dels organitzadors. L'agència és compromet a notificar ALS SEUS clients el canvi de data. Tant bon punt en tingui constància, i intentarà mantenir el MATEIX programa de viatge. Tinguin en compte que quan aquests actes, fires o mercats no són organitzats per l'agència, i podin sofrir variacions a els horaris previstos pels organitzadors. La permanència a aquests actes estarà sempre subjecta ALS horaris previstos per la bona marxa del viatge i per la resta de serveis ofertats (menjars, d'Altres visites, trasllats, etc.)
     9. Donat que la nova normativa de transports limita l'horari d'conducció i descans dels conductors, i en bene de tots, per els excursions de la nostra programació, hem assignat aquestes parades fixes:

MANRESA:      *  Plaça Valldaura (parada bus davant Viatges Minorisa)
                             *  Ctra. de Vic (parada bus Vins Roqueta - Bonavista)    
                              * Mercat de la Sagrada Família (parada bus)
                              * Plaça de la Creu (parada bus Davant Bar Ros)

     10. Per cortesia d'AUTOCARS PEÑA, continuem oferint parades a la resta de poblacions habituals, (una parada per població) però serà necessari que hi hagi 1 mínim de persones per tal de fermen aquestes parades (excepte en poblacions que estiguin a la ruta de l'excursió). En QUALSEVOL cas, i per motius tècnics l'agència podrà optar per l'abonament de bitllet senzill en transport públic ALS nostres clients (autobús o tren) fins al punt de Sortida / arribada. AQUEST FET pot provocar l'espera del client per l'enllaç amb l'altre transport.

     11. Com bé sabeu, per la bona marxa del viatge són importants a els horaris. Us agrairem la presentació a la parada 10 minuts abans de la sortida.

     12. Els preus publicats són vàlids excepte omissió o error d'impremta.

     13. NOVA TAXA TURÍSTICA: inclosa als preus publicats.

     14. PREGUEM RECONFIRMEU L'HORA I LLOC DE SORTIDA 48 HORES ABANS DEL VIATGE TRUCANT A L'AGÈNCIA.

 

 
Acerca de